icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 19 september 2018

Ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed bij RTLZ business

Vandaag op RTLZ: de ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed in Lelystad: 28 MorgenWonen huizen in Lelystad. MorgenWonen is een uniek bouwconcept van VolkerWessels waarbij de woningen in één dag worden geassembleerd op de bouwplaats. Lees hier het artikel op RTLZ.nl.  

MorgenWonen

VolkerWessels Vastgoed heeft in juni met de gemeente Lelystad een koopovereenkomst gesloten om 28 MorgenWonen huizen te realiseren, een door Koninklijke VolkerWessels ontwikkeld bouwconcept. Door de unieke bouwmethodiek kunnen de woningen in één dag worden geassembleerd op de bouwplaats. Dit zorgt voor minder transportbewegingen naar en van de bouwplaats, er is minder bouwafval en de bouwplaats is veel compacter. Met als resultaat: minder CO2 uitstoot, minder verkeersdruk, een milieubewuster grondstofgebruik en minder hinder voor de omgeving.

Warande

Warande is een prachtige wijk in ontwikkeling, begrensd door het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout. Het nabije Marker- en IJsselmeer en de kuststrook met wandelpromenade, restaurants met terrasjes, musea en koopjescentrum BataviaStad is interessant voor watersportliefhebbers en mensen die willen flaneren in combinatie met winkelen of het snuiven van cultuur. Warande is een groen en waterrijk gebied met een school, kinderopvang, en medische voorzieningen. Daarnaast ligt de wijk op maar 15 minuten lopen van het centrum, het moderne stadshart van Lelystad.