icon-arrow-right
HomeNieuws Onno Dwars wint Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2012

Onno Dwars wint Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2012

Actueel

Onno Dwars (32), vastgoedontwikkelaar/manager duurzaamheid bij VolkerWessels Vastgoed, is de winnaar van de Yardi /Vastgoedmarkt Young Talent Award. Hij kreeg de prijs gistermiddag uit handen van algemeen directeur Pieter Affourtit (rechts) van de WPM Groep en Marcel Jille (links), uitgever van Vastgoedmarkt.

Cobouw 50

De prijsuitreiking vond gistermiddag plaats in de Cruise Terminal in Rotterdam tijdens de presentatie van Cobouw 50, een jaarlijkse uitgave van dagblad Cobouw, een zusteruitgave van Vastgoedmarkt. Het is een overzicht van de grootste bouwers, installateurs en ingenieursbureaus van Nederland.

 

Verrast

Onno Dwars reageerde verrast op zijn uitverkiezing tot Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent van het jaar 2012. ‘Je hoopt het, maar je gaat er niet vanuit. Trouwens al veel sms'jes gekregen.' Tot in de finale streden Wouter Stevens (DTZ Zadelhoff) en Danny Bosman (APC Management Groep) mee om de titel. Onno kreeg niet alleen de meeste internetstemmen, maar ook de hoogste score van de jury.

 

niaNesto

Vandaag staat Onno trouwens een nieuwe finale te wachten. Onno: ‘Woningcorporatie Portaal maakt de aanbesteding bekend voor ‘energienotaloze woningen binnen de sociale huursector, waarbij de huurders inspraak hebben in de architectuur van de woningen en mogen meepraten over de inrichting en de aankleding van bijvoorbeeld de tuin en de vloer. Dit onder het motto: 's ochtends de sleutel, 's avonds de house warming'. Het project heeft de naam niaNesto, dat staat voor ‘ons nest'. Het gaat in totaal om vijftig woningen die worden gebouwd op nog nader te bepalen locaties waar Portaal actief is. De uitslag van de prijsvraag krijgen we vandaag te horen.'

Onno wil bij deze iedereen bedanken die op hem heeft gestemd voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award!

+