icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 september 2013

Onno Dwars op 8ste plaats in Duurzame 50 Vastgoed NL 2013

De Duurzame 50 Vastgoed NL wordt georganiseerd door Stichting Dutch Green Building Council, Kennisplatform Duurzaam Gebouwd, PropertyNL en de Green Business Club. De uitreiking van de tweede editie vond plaats op maandag 16 september 2013 tijdens het openingscongres van de DGBW in het Lucent Danstheater te Den Haag.

Manager duurzaamheid

Ir. Onno Dwars is manager duurzaamheid bij VolkerWessels Vastgoed en als vastgoedontwikkelaar betrokken bij grootschalige gebiedsontwikkelingen.

Hij studeerde Civiele Techniek aan de TU Delft. Sinds 2005 is hij werkzaam bij VolkerWessels Vastgoed.

Nog grote stappen te maken

Dwars is van mening, dat er nog grote stappen gemaakt gaan worden op het gebied van duurzaamheid. De focus ligt nu nog op de installaties van het gebouw. Echter, deze zal gaan verschuiven naar de locatie van het object, materialisering en het gebruik. Hij hoopt hieraan een bijdrage te kunnen leveren, zodat de verduurzaming van de gebouwde omgeving in een stroomversnelling blijft.