icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 mei 2017

Ondertekening realisastieovereenkomst fase 4 Parkrijk RijswijkBuiten

De gemeente Rijswijk en de VOF Beatrixzone hebben op de Provada in Amsterdam een realisatieovereenkomst ondertekend voor de bouw van fase 4 van Parkrijk in RijswijkBuiten.    De ontwikkelcombinatie Beatrixzone RijswijkBuiten is een gezamenlijke ontwikkeling van Dura Vermeer en VolkerWessels Vastgoed. De ontwikkelcombinatie gaat op eigen rekening en risico diverse locaties langs de Prinses Beatrixlaan in RijswijkBuiten ontwikkelen en realiseren. Fase 4 van Parkrijk bestaat uit 21 grondgebonden woningen; 10 stadsvilla’s en 11 hofwoningen. De verkoop is al gestart. De komende dagen worden er 12 koopovereenkomsten getekend, de overige 9 woningen staan onder optie. Boele & Van Eesteren neemt namens de VOF de realisatie van deze 4e fase van Parkrijk voor haar rekening.

RijswijkBuiten

In de komende jaren verandert de zuidkant van Rijswijk compleet. Tussen 2013 en 2023 worden er circa 3.400 woningen gerealiseerd in Sion en Parkrijk. Inmiddels zijn al tal van woningen ontwikkeld, verkocht en gerealiseerd. De eerste inwoners wonen al meer dan 2 jaar met veel plezier in hun nieuwe duurzame woning. RijswijkBuiten wordt een wijk die in het oog springt. Een wijk voor en van iedereen, maar bovenal een duurzame wijk. De woningen worden standaard met een EPC van 0,0 gerealiseerd. Daarnaast heeft RijswijkBuiten ook de eerste nul-op-de-meter woningen. Energiezuinig dus en dat ziet men terug in de energierekening. Maar ook duurzaam door de ruime opzet, voldoende parkeerplaatsen per woning, de groene omgeving en het water in het gebied. (meer informatie over de wijk en de diverse nieuwbouwprojecten zie ook op www.rijswijkbuiten.nl).