icon-arrow-right
HomeNieuws Nieuwe verkoopfase Park Suyderwijk Drachten

Nieuwe verkoopfase Park Suyderwijk Drachten

Actueel | In de media

VolkerWessels Vastgoed start met de verkoop van 14 woningen in fase 3 van Tuinpark, onderdeel van het groene Park Suyderwijk. Het gaat om vier rijwoningen en twaalf twee-onder-één-kapwoningen. In totaal zijn er in Tuinpark in meerder verkoopfasen 42 woningen op de markt gebracht, in diverse prijsklassen en woningtypen. Fase 1 is eind 2016 opgeleverd, de bouw van fase 2 start in mei dit jaar.

Tuinpark

De rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen in deelgebied Tuinpark liggen fraai aan het water of aan de groene rand van de wijk. De woningen worden gerealiseerd in kleine bouwblokken van maximaal vier woningen. De woningen liggen bovendien dicht bij voorzieningen zoals scholen, sportclubs, winkelcentrum De Drait en kinderboerderij De Naturij. De architectuurstijl refereert aan de ‘30-er jaren, maar ook moderne stijlkenmerken zijn prominent aanwezig. Royale dak overstekken met zinken mastgoten en genuanceerd metselwerk zorgen voor een rijke uitstraling. De bouw is in handen van VolkerWessels onderneming Rottinghuis.

Duurzaamheid

Wonen in Tuinpark is milieubewust en comfortabel wonen. Iedere woning is uitstekend geïsoleerd en voldoet aan de nieuwste normen op het gebied van energiezuinigheid. Op de berging of garage van de woning worden zonnepanelen geplaatst waardoor de woningen een A++ energielabel krijgen. Ook zijn de woningen standaard voorzien van vloerverwarming.


Meer informatie over Park Suyderwijk en de nieuwste verkoopfase is te vinden op www.parksuyderwijk.nl

+