icon-arrow-right
HomeNieuws Nieuwe Singelwoningen Helpermaar in verkoop

Nieuwe Singelwoningen Helpermaar in verkoop

Actueel | In de media

VolkerWessels Vastgoed is op 25 oktober gestart met de verkoop van de 3de fase Singelwoningen in het project Helpermaar te Groningen. Er blijkt wederom grote belangstelling voor dit project. Deze nieuwe fase bestaat uit tweeëntwintig Singelwoningen aan de Belcamposingel.

Het project Helpermaar omvat een geheel nieuwe wijk aan de Van Ketwich Verschuurlaan in het zuiden van de stad (het voormalige Diaconessenhuisterrein). Dit gebied brengt stad, polder en de Hondsrug samen. Met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand, ontstaat hier een wijk met water en veel groen. Alle woningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Hierdoor is er vrij uitzicht op de singel.

 

De woningen onderscheiden zich door hoogstaande architectuur met markante serres en een fraai vormgegeven dakrand. Het grote glasoppervlak staat garant voor een optimale lichtinval en een plezierig leefklimaat. De woning heeft drie verdiepingen waarin, indien gewenst, zes slaapkamers mogelijk zijn. Ook heeft elke woning een achtertuin met semi-vrijstaande berging. De statige stadswoningen hebben een vraagprijs vanaf € 320.000,- VON.

 

Medio november gaan ook de luxe parkvilla’s en de exclusieve appartemententoren op het Eiland in verkoop. Met deze 3 nieuwe projecten krijgt de jonge woonwijk in Villabuurt-West steeds meer vorm.

 

Voor meer informatie over de woningen: Schreuder Makelaars 050-526 2000, info@schreuder-makelaars.nl, Boekholt & partners makelaardij 050-311 4646, info@boekholt-partners.nl en de projectwebsite www.singelwoningen.nl

+