icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 oktober 2014

Nieuwe Singelwoningen Helpermaar in verkoop

VolkerWessels Vastgoed is recentelijk gestart met de verkoop van de 2de fase Singelwoningen in het project Helpermaar te Groningen. Er blijkt grote belangstelling voor dit project. Deze nieuwe fase bestaat uit tien Singelwoningen aan de Belcamposingel.

Helpermaar Singelwoningen 2de fase

Het project Helpermaar omvat een geheel nieuwe wijk aan de Van Ketwich Verschuurlaan in het zuiden van de stad (het voormalige Diaconessenhuisterrein). Dit gebied brengt stad, polder en de Hondsrug samen. Met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand, ontstaat hier een wijk met water en veel groen. Alle woningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Hierdoor is er vrij uitzicht op de singel.

 

De woningen onderscheiden zich door hoogstaande architectuur met markante serres en een typerende dakrand. Het grote glasoppervlak staat garant voor een optimale lichtinval en een plezierig leefklimaat. De woning heeft drie verdiepingen waarin, indien gewenst, zes slaapkamers mogelijk zijn. Ook heeft elke woning een achtertuin met semi-vrijstaande berging.

 

De statige stadswoningen hebben een vraagprijs vanaf € 294.000,- VON. Er zijn momenteel nog enkele woningen beschikbaar.

 

Voor meer informatie over de woningen: Schreuder Makelaars 050-526 2000, info@schreuder-makelaars.nl, Boekholt & partners makelaardij 050-311 4646, info@boekholt-partners.nl en de projectwebsite www.singelwoningen.nl