icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 14 juli 2017

Nieuwe bouwfase Het Hollands Hof van start

In het bijzijn van de kopers van Het Hollands Hof is op 14 juli het feestelijke startsein voor de bouw van 11 vrijstaande woningen gegeven. De vrijheid die kopers krijgen om hun ideale woning samen te stellen is goed terug te zien in de gevarieerde architectuur van de vrijstaande woningen. Er worden in deze nieuwe bouwfase verschillende woningtypen gebouwd: van klassieke jaren 30 tot moderne architectuur. Het project wordt gerealiseerd door VolkerWessels Vastgoed.

Deze bouwfase is ook de start voor de bouw van de eerste drie woningen van ZuiverWonen. Een vrijstaande, energieleverende woning met rieten kap en voorzien van zonnepanelen. Het Hollands Hof is de eerste locatie in Nederland waar deze woningen gebouwd worden.

 

Voor alle kopers een bijzonder moment. Begin volgend jaar worden de woningen opgeleverd. Naast deze 11 vrijstaande woningen zijn er ook veel vrije bouwkavels verkocht. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar voor zelfbouw of voor een ZuiverWonen woning. Het project wordt gebouwd door IBB Kondor (VolkerWessels onderneming).

Open huis 15 juli

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om zaterdag 15 juli langs te komen tijdens het open huis van 12.00 – 14.00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om op een ander moment langs te komen voor meer informatie over vrijstaand wonen. Kijk op www.hethollandshof.nl voor de overige data of bel met Jozé Janssen (verkoopbegeleider namens VolkerWessels Vastgoed), 06 46 39 36 32 of Drieman Garantiemakelaars, 0172 460 808 voor een afspraak.

 

Het Hollands Hof is een geheel nieuwe wijk middenin het Groene Hart. De wijk is ruim gelegen en heeft een vrij uitzicht over de veilige en rustige omgeving aan de rand van Ter Aar. Het Hollands Hof biedt alle ruimte voor persoonlijke wensen met vrije bouwkavels. Het Hollands Hof in Ter Aar is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed.