HomeNieuws Marius Rob wint NRW Scriptieprijs

Marius Rob wint NRW Scriptieprijs

Actueel | In de media

VolkerWessels Vastgoed collega Marius Rob behoorde tot één van de drie genomineerden voor de NRW (Nederlandse Raad voor Winkelcentra) Scriptieprijs 2017.

De Scriptieprijs is een jaarlijks terugkerende uitreiking tijdens de nieuwjaarsborrel van de NRW. De NRW werkt continu aan een aantrekkelijk en toekomstbestendig winkellandschap voor de consument. Met de NRW Scriptieprijs wil NRW jong talent een platform bieden om zich te presenteren aan de markt. Bovendien wil de prijs het belang van onderwijs op WO-niveau inzake de winkelmarkt extra benadrukken.
Op dinsdag 24 januari jl. vond in De Hallen in Amsterdam voor de derde maal de uitreiking van de NRW Scriptieprijs plaats.

Gewonnen

Met zijn scriptie "Product availability as an omni channel coordination strategy" heeft Marius hoge ogen gegooid en heeft daarmee de NRW Scriptieprijs gewonnen. Bekijk hier de promofilm van Marius.
De winnaar ontvangt een prijs met een totaalwaarde van € 2.500,- bestaande uit een jaar lidmaatschap NRW new generation, een bedrag van € 625,- te besteden aan de cursus, seminar of studiereis en € 1.250,- vrij te besteden.

VolkerWessels Vastgoed feliciteert Marius met deze prachtige prijs!

 

+