icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 25 januari 2017

Marius Rob wint NRW Scriptieprijs

VolkerWessels Vastgoed collega Marius Rob behoorde tot één van de drie genomineerden voor de NRW (Nederlandse Raad voor Winkelcentra) Scriptieprijs 2017. De Scriptieprijs is een jaarlijks terugkerende uitreiking tijdens de nieuwjaarsborrel van de NRW. De NRW werkt continu aan een aantrekkelijk en toekomstbestendig winkellandschap voor de consument. Met de NRW Scriptieprijs wil NRW jong talent een platform bieden om zich te presenteren aan de markt. Bovendien wil de prijs het belang van onderwijs op WO-niveau inzake de winkelmarkt extra benadrukken.Op dinsdag 24 januari jl. vond in De Hallen in Amsterdam voor de derde maal de uitreiking van de NRW Scriptieprijs plaats.

Gewonnen

Met zijn scriptie "Product availability as an omni channel coordination strategy" heeft Marius hoge ogen gegooid en heeft daarmee de NRW Scriptieprijs gewonnen. Bekijk hier de promofilm van Marius.
De winnaar ontvangt een prijs met een totaalwaarde van € 2.500,- bestaande uit een jaar lidmaatschap NRW new generation, een bedrag van € 625,- te besteden aan de cursus, seminar of studiereis en € 1.250,- vrij te besteden.

VolkerWessels Vastgoed feliciteert Marius met deze prachtige prijs!