icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 december 2016

Houkepoort Deelgebied I in verkoop

De start verkoop van de eerste woningen op wooneiland in Sneek   VolkerWessels Vastgoed start vandaag met de verkoop van 18 twee-onder-één-kap-woningen en 10 rijwoningen in Sneek. Alle woningen zijn gelegen aan open water direct verbonden met het Sneekermeer.    

Aan de Houkesloot, de vaarverbinding tussen Sneek en het Sneekermeer, ontstaat het wooneiland Houkepoort. In drie deelgebieden worden 180 woningen en appartementen ontwikkeld. Allen gelegen aan- of vlakbij het water, maar altijd middenin de natuur.

 

Aan de zuidzijde van het plangebied Houkepoort, direct aan het water met eigen aanlegplaats, realiseert VolkerWessels Vastgoed 3 vrije kavels, 68 tweekappers en 10 rijwoningen. Bij de twee-onder-één-kap-woningen is er keuze uit diverse onderscheidende ontwerpvarianten met een vloeroppervlak tot wel 171 m2. De eigentijdse architectuur met metselwerk, een hoog afwerkingsniveau en het Sneekermeer als achtertuin maken deze woningen tot de meest luxe van Houkepoort. Hier vaart u op zonovergoten dagen vanuit de tuin met uw bootje over het Sneekermeer en beleeft u een eindeloos vakantiegevoel. Omgeven door rust en met uitzicht op het water, wat een leven!

 

De realisatie van het project is in handen van VolkerWessels onderneming Rottinghuis. Voor meer informatie over de woningen: makelaardij Hoekstra, http://www.makelaardijhoekstra.nl/ of kijk op de projectwebsite: https://www.houkepoort-sneek.nl/