icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 juni 2015

Hoogste punt Kop in de Wind Amsterdam

Onder grote belangstelling is het hoogste punt bereikt van het project 'Kop in de Wind' op Zeeburgereiland in Amsterdam. Dit heugelijke feit is gevierd samen met de kopers en overige direct betrokkenen. Het project verloop voorspoedig. Kop in de Wind is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed en wordt gerealiseerd door Kondor Wessels Amsterdam (beiden VolkerWessels-ondernemingen).    

Kop in de wind A'dam AI gevel

Pionierslocatie

Het kleinschalige appartementengebouw, met 27 koopappartementen (allemaal nagenoeg direct verkocht), wordt gebouwd op een 'pionierslocatie'. Op deze plek staat de komende jaren veel woningbouw gepland. Het Zeeburgereiland wordt daarmee een levendige woonomgeving met een gevarieerd aanbod aan koop- en huurwoningen.

 

 

Kop in de wind A'dam avond impressie

Open en transparante gevel

Het appartementengebouw kenmerkt zich door een open, transparante gevel die aan de voorzijde vrijwel geheel uit glas en aluminium kozijnen bestaat. De bewoners krijgen de beschikking over een lift, bergingen op de begane grond en 14 (koop)parkeerplaatsen naast het gebouw. Ieder appartement heeft een buitenruimte in de vorm van een balkon of een terras. De oplevering vindt nog dit jaar plaats.