icon-arrow-right
HomeNieuws Hoogste punt 3Bloem

Hoogste punt 3Bloem

Actueel

Het woningbouwproject 3Bloem in Doetinchem heeft het hoogste punt bereikt. De 20 woningen in deze eerste fase van het project worden over twee maanden opgeleverd aan de gelukkige eigenaren. Na de start verkoop in mei 2014 was binnen drie maanden reeds 70% van de woningen verkocht, waarmee3Bloem een groot succes is. Momenteel is nog 1 woning beschikbaar. Het project wordt gerealiseerd door VolkerWessels Vastgoed en Veluwezoom Verkerk Bouw, beiden VolkerWessels-ondernemingen. De woningen zijn ontwikkeld in de “Bloemenbuurt”, een wijk die wordt herontwikkeld in samenwerking met Sité Woondiensten.

Fase 1

De eerste fase van 3Bloem bestaat uit 20 woningen, waaronder rij- en twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen op grote kavels. De woningen liggen aan een park waarmee de Bloemenbuurt wordt verbonden met natuurgebied Koekendaal. De grote verscheidenheid aan woningen, in combinatie met de scherpe prijs-kwaliteitverhouding, zorgt er voor, dat deze erg gewild zijn. Alle woningen kunnen ’energienotanul’ worden opgeleverd. Dit betekent, dat de toekomstige bewoner zelf kan bepalen hoe energiezuinig de woning wordt.

Fase 2

Zaterdag 7 maart start de verkoop van 22 koopwoningen in fase 2. De nieuwe woningen, waarvan de start bouw eind dit jaar plaatsvindt, worden gerealiseerd op de hoek van de Asterstraat en de Oude Terborgseweg in Doetinchem . De rijwoningen in fase 2 zijn te koop vanaf € 157.000 von, een twee-onder-een-kap is te koop vanaf € 197.000 von en een vrijstaande woning is te koop vanaf € 251.000 von. Zeer scherpe prijzen voor woningen die standaard 5,7 of 6 meter breed zijn. De woningen beschikken over een ruime tuin en worden inclusief badkamer-sanitair, keuken en duurzame optiepakketten aangeboden.

Start verkoop

De start verkoop begint tussen 11.00 en 13.00 uur in een verwarmde tent op de hoek van de Asterstraat en de Oude Terborgseweg te Doetinchem.

 

Meer informatie of aanmelden voor een koopwoning kan op www.3bloem.nl of bij REBO ERA Makelaars te Doetinchem of ten Hag Makelaarsgroep in Doetinchem.

3Bloem Doetinchem Hoogste punt
+