icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 29 maart 2018

Bouw vierde fase Poortwijk3 in Oud-Beijerland gestart

Op woensdag 28 maart heeft wethouder Piet van Leenen samen met kopers de feestelijke start bouw handeling verricht voor de vierde fase van het plan Poortwijk3 in Oud-Beijerland, een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed (een Koninklijke VolkerWessels onderneming). Net als in de eerder opgeleverde fasen van Poortwijk3, spreekt de gevarieerde en ruim opgezette wijk veel mensen aan.

De vierde fase van Poortwijk3 bestaat in totaal uit 16 koopwoningen en kent een breed aanbod van rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Alle woningen zijn ontworpen door Klunder Architecten uit Rotterdam. Het eigentijdse ontwerp is zeer gevarieerd, waardoor de individuele woningen duidelijk herkenbaar zijn. De bouw is in handen van aannemingsbedrijf Kroon & de Koning, ook onderdeel van Koninklijke VolkerWessels.

 

Wethouder Piet van Leenen toonde zich verheugd over de bouw en wenste de toekomstige bewoners en de aannemer een voorspoedige bouwperiode toe. Marco Langerak, manager Vastgoed & Gebiedsontwikkeling bij VolkerWessels Vastgoed, is blij te merken dat het gevarieerde plan goed in de smaak valt bij de inwoners van Oud-Beijerland. “Het succes van fase 4 is voor ons aanleiding om nog dit jaar de vijfde en tevens laatste fase in verkoop te brengen.”

Poortwijk III

Eerder werden in de nieuwbouwwijk Poortwijk III het wijkwinkelcentrum Agrimarkt, 22 woningen aan de Muzieklaan, de multifunctionele school en 36 huur- en 29 koopwoningen opgeleverd. VolkerWessels Vastgoed ontwikkelt in Poortwijk3 in totaal ca.114 koop- en huurwoningen. Meer informatie over het project Poortwijk3 vindt u op www.poortwijk3.nl