icon-arrow-right
HomeNieuws Bouw nieuwe fase vrijstaande woningen Het Hollands Hof gestart

Bouw nieuwe fase vrijstaande woningen Het Hollands Hof gestart

Actueel | In de media

Samen met de kopers werd op 11 mei jl. het startsein voor de bouw van vijf vrijstaande woningen gegeven. Een feestelijk moment waar door zowel kopers als betrokkenen lang naar is uitgekeken. Met de start van deze nieuwe bouwfase krijgt Het Hollands Hof steeds meer vorm als gezellige nieuwe woonwijk.

 

In Het Hollands Hof aan de rand van Ter Aar staat vrijstaand wonen centraal. De kopers kiezen hun kavel (hun favoriete plek binnen de wijk) en geven vervolgens aan naar welk type woning de voorkeur gaat (keuze uit vier typen, variërend van landelijk tot modern). De kopers van deze fase kozen allen voor Type Traditioneel, een ruime woning geïnspireerd op de architectuur van de jaren 30. Naast deze vijf woningen zijn er ook vrije bouwkavels verkocht, deze kopers bepalen zelf hun bouwplanning.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om zaterdag 21 mei tijdens het open huis van 11.00 – 13.00 uur een kijkje in de modelwoning te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om op een ander moment langs te komen voor een bezichtiging. Kijk op www.hethollandshof.nl voor de eerst volgende data of bel met Jozé Janssen (verkoopbegeleider namens VolkerWessels Vastgoed), 06 46 39 36 32 of Drieman Garantiemakelaars, 0172 460 808 voor een afspraak.


Het Hollands Hof in Ter Aar is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed.


www.hethollandshof.nl

 

 

Het Hollands Hof is een geheel nieuwe wijk middenin het Groene Hart. De wijk is ruim gelegen en heeft een vrij uitzicht over de veilige en rustige omgeving aan de rand van Ter Aar. Het Hollands Hof biedt alle ruimte voor persoonlijke wensen met vrije bouwkavels vanaf € 245.000,- v.o.n. of een kavel met complete woning vanaf € 462.000,- v.o.n.. Alle woningen zijn voorzien van een garage. Groot voordeel van de nieuwbouwwoningen in het Hollands Hof is dat deze energiezuinig zijn, dus lage energielasten en beter voor het milieu.

+