icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 september 2015

Bouw de Eilanden van Sion van start

Toekomstige bewoners van de Eilanden van Sion hebben samen met wethouder Ronald van der Meij van de gemeente Rijswijk het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van het eerste eiland van de Eilanden van Sion. De toekomstige bewoners hebben een persoonlijke boodschap achtergelaten op de heipaal die door wethouder Van der Meij in de grond is geslagen.

Ron2

De Eilanden van Sion is een gezamenlijke ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed en AM.

De bouw van deze woningen wordt uitgevoerd door Boele & van Eesteren (VolkerWessels). Deze fase bestaat uit 27 duurzame eengezinswoningen in verschillende woningtypes, waarvan nog maar 1 woning beschikbaar is.

 

 

 

Zaterdag 17 oktober gaat het tweede eiland in de verkoop. Geïnteresseerden kunnen die dag van 11.00 tot 13.00 uur terecht in het informatiecentrum RijswijkBuiten. Het tweede eiland (de Waterlelie) bestaat uit 22 royale twee-onder-een-kap- en 31 rij- en hoekwoningen met prachtige Hollandse details. Meer informatie is te vinden op www.eilandenvansion.nl.

RijswijkBuiten

In de komende tien jaar verandert de zuidkant van Rijswijk compleet. Tussen nu en 2023 worden er 3.500 woningen gerealiseerd in Sion en ‘t Haantje. RijswijkBuiten wordt een wijk die in het oog springt. Een wijk van- en voor iedereen maar bovenal een duurzame wijk. Energiezuinig en dat ziet men terug in de energierekening. Maar ook duurzaam door de ruime opzet, de groene omgeving en het water in het gebied.