icon-arrow-right
HomeNieuws Appartementen Kreken van Nibbeland opgeleverd.

Appartementen Kreken van Nibbeland opgeleverd.

Actueel

Donderdag 11 april 2013 heeft de heer Sip van der Weg, wethouder van de gemeente Bernisse, de sleutels aan de bewoners van het appartementencomplex in de Kreken van Nibbeland overhandigd.

  

In zijn toespraak refereerde de wethouder aan de archeologievondsten in het plangebied. Dit was de aanleiding om het gebied te herverkavelen, waardoor de mogelijkheid ontstond om een appartementencomplex te bouwen. De wethouder toonde zich bijzonder tevreden over het feit, dat onder de huidige marktomstandigheden, in de Kreken van Nibbeland de woningbouw gestaag doorgaat. Hij feliciteerde de ontwikkelaar en de bewoners met het prachtige appartementencomplex.

 

In februari 2012 is de eerste paal van het appartementencomplex geslagen. Na amper 14 maanden zijn de appartementen in Zuidland opgeleverd. Alle appartementen zijn verkocht en de verkoop is daarmee uiterst succesvol verlopen. Typerend voor het project in Zuidland, is de grote variatie in woningen, mooie waterpartijen in de wijk en de ruimte voor groen en speelplekken. De architect heeft de jaren dertig stijl in al haar facetten op hoog niveau weten door te voeren. Ook het appartementencomplex is daar een goed voorbeeld van. De hoogte van het appartementencomplex is aangepast aan de omgeving, waardoor het een stijlvol geheel met de rest van de wijk vormt.

 

Maatwerk

VolkerWessels Vastgoed probeert in haar ontwikkelingen maximaal in te spelen op individuele wensen van de klant. Zo komt het succes van dit appartementencomplex mede, doordat de nieuwe bewoners invloed hebben gehad op het concept. Contactpersoon voor de huidige en potentiële kopers in de Kreken van Nibbeland, Thekla van der Weerd, heeft hierin een belangrijke rol gespeeld door de woonwensen van belangstellenden in een vroeg stadium te inventariseren en mogelijkheden voor hen in kaart te brengen.

 

Landelijke Nieuwbouwdag

Zaterdag 13 april a.s. is de Landelijke Nieuwbouwdag, waarbij onder andere ook de gerealiseerde modelwoning aan de Uranuslaan te bezichtigen is tussen 13.00 en 15.00 uur. Een kadewoning met uitzicht over een centrale waterpartij binnen de wijk. Een uitzicht dat representatief is voor een groot aantal andere woningen die gepland staan voor de komende fasen. U kunt zaterdag a.s. zonder afspraak een rondleiding krijgen door deze woning. Het bevat vele details en onderdelen, die straks ook in de andere woningen terug te vinden zijn. De modelwoning dient daarmee niet alleen als praktisch voorbeeld, maar ook als een goede sfeerimpressie voor belangstellenden in een nieuwbouwwoning.

Tevens zijn er op dit moment 4 rijwoningen in aanbouw, waarvan er nog slechts 1 beschikbaar is. Diverse rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen zijn momenteel in ontwikkeling.

 

Meer informatie

Op de website http://www.krekenvannibbeland.nl/ staat actuele informatie over het woningaanbod. Ook kunt u zich daar als geïnteresseerde aanmelden voor de verkoopbrochures van de verschillende woningtypes. Klik daarvoor op contact met Thekla van der Weerd, of bel 06-556 99 999.

+