icon-arrow-right
HomeNieuws Albert Heijn Ulft geopend

Albert Heijn Ulft geopend

Actueel

Recentelijk is de nieuwe Albert Heijn supermarkt aan de Veldstraat 10 te Ulft geopend. Onder grote belangstelling is door supermarktmanager Gerwin Cornielje een lint doorgeknipt, waarmee de winkel officieel werd geopend.

Ulft opening AH

De supermarkt aan de zuidzijde van het centrum van Ulft is ontwikkeld door VolkerWessels Vastgoed en vormt de tweede fase van het Centrumplan Ulft. De realisatie, die slechts negen maanden heeft geduurd, was in handen van Veluwezoom Verkerk Bouw (ook een VolkerWessels-onderneming). De 78 parkeerplaatsen die op het dak van de 2.700m² grote supermarkt liggen, zijn bereikbaar via een ruime hellingbaan. Via trap of lift komen bezoekers vervolgens direct uit in de winkel.

 

Wethouder Kuster van de gemeente Oude IJsselstreek verrichte de openingshandeling voor de nieuwe weg over het gebied de Keurkamer, die zorgt voor een goede bereikbaarheid van het centrum van Ulft. ‘De nieuwe full service-supermarkt is een mooie aanvulling op het winkelassortiment van Ulft, die de functie van Ulft als regionaal winkelcentrum zal versterken’.

 

Het gebouw is ontworpen door OpZoom architecten uit Arnhem en refereert aan de architectuur uit het rijke, industriële verleden van Ulft. Het markante metselwerk geeft het gebouw een fraaie uitstraling, die goed past in de omgeving.

 

Gerwin Cornielje: ‘ik ben trots op deze mooie winkel en sta met een gemotiveerd team van medewerkers klaar om onze klanten te verwelkomen’.

+