icon-arrow-right
HomeNieuws 29 woningen Mouterijnoort - De Ambacht te Wageningen opgeleverd

29 woningen Mouterijnoort - De Ambacht te Wageningen opgeleverd

Actueel

Op donderdag 2 mei 2013 hebben VolkerWessels Vastgoed en Van Swaay Projectontwikkeling 29 woningen opgeleverd aan Syntrus Achmea. Deze woningen worden als luxe eengezinswoning verhuurd. De realisatie van project Mouterijnoort in Wageningen is hiermee opnieuw een stap gevorderd. Ondertussen zijn 47 woningen gebouwd. Bovendien start over enkele weken de verkoop van 12 nieuwe eengezinswoningen.
Wageningen
Mouterijnoort is een project, waar de stad Wageningen zich op verheugt. De komende jaren zal nabij het stadshart deze nieuwe woonwijk verrijzen voor liefhebbers van ruimte, met een karakteristieke uitstraling en sfeer, nabij het gezellige centrum van Wageningen. Mouterijnoort bestaat uit drie deelgebieden: De Ambacht, De Mouterij en Diedenoort. De woningen in De Ambacht zijn ontworpen door MIX Architectuur uit Ede en zijn gerealiseerd door Bouwbedrijf Van Swaay uit Wageningen

De Ambacht: ruimte en sfeer

De woningen liggen aan intieme en autoluwe woonstraatjes en vormen samen hofjes. De omgeving is vriendelijk ingericht met veel groen en nodigt uit elkaar te ontmoeten. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen; de ideale plek voor een gezin met jonge kinderen. De eengezinswoningen tonen een rijke variatie in de gevels. Door het gebruik van baksteen in verschillende kleuren, reliëfmetselwerk, sierlijke hekwerken en geïntegreerde bloembakken is elke woning anders. Traditionele details zijn uitgevoerd in een hedendaags ontwerp. Over enkele weken start de verkoop van 12 eengezinswoningen in dezelfde stijl.

 

In deelgebied De Mouterij zijn 10 fraaie twee-onder-één-kapwoningen te koop. Ruim van afmeting en met een volledig vrije en flexibele indeling. Bovendien fraai gelegen aan de Beatrixlaan, een groene laan met karakteristieke jaren '30 huizen.

Actuele informatie

Meer weten over één van de woningen in De Ambacht of plan Mouterijnoort, kijk dan op de website http://www.mouterijnoort.nl/ of http://www.hureninmouterijnoort.nl/. Op het makelaarskantoor is een 3D maquette van het plan beschikbaar en zijn de verschillende materialen van de woningen te zien. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een modelwoning van De Ambacht te bezichtigen.

 

Project Mouterijnoort is een gezamenlijke ontwikkeling van Van Swaay Projectontwikkeling en VolkerWessels Vastgoed.

+