icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 31 mei 2017

20 studentenwoningen in Amsterdamse Pijp

VolkerWessels Vastgoed heeft een overeenkomst getekend met De Key voor de realisatie van 20 studentenwoningen in het Asscherkwartier (De Pijp). De woningen worden naar verwachting eind dit jaar opgeleverd.

Asscherkwartier

Op de locatie van het voormalig Amsterdams Stadsarchief realiseert VOF NieuwerAmstel een nieuwe woonlocatie in De Pijp. Dat gebeurt in samenwerking met de gemeente Amsterdam. 

In het Asscherkwartier worden bereikbaarheid, rust en genieten gecombineerd met de dynamiek van De Pijp. In deze nieuwe kindvriendelijke buurt komt een gevarieerd aanbod aan (koop)woningen, zoals terraswoningen met een fraaie buitenruimte, ruime stadswoningen met een tuin en luxe appartementen. Een groot deel van de woningen ligt aan het autoluwe Dora Tamanaplein.

Het gebied wordt een mix van creatieve bedrijvigheid, een luxe hotel, gezellige horeca en een theater. Dit alles omringd door prachtige historische gebouwen. Het Asscherkwartier is de nieuwe ‘hotspot’ van de Pijp en een aantrekkelijk woongebied voor studenten.

De Key is verheugd met deze acquisitie die uitstekend past bij haar missie om zoveel mogelijk jongeren en studenten te huisvesten in Amsterdam.

Meer informatie over het Asscherkwartier is te vinden op www.Asscherkwartier.nl.