Home VolkerWessels Vastgoed bv

VolkerWessels Vastgoed bv

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

KVK gegevens:
09073602

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

VolkerWessels Vastgoed is een landelijk werkende vastgoedontwikkelaar.

 

Een zelfstandige werkmaatschappij van allround aannemingsconcern Koninklijke Volker Wessels Stevin. Actief in woningbouw en commercieel vastgoed. Kwaliteit en vernieuwing. De maatschappij van vandaag is voortdurend in beweging. Dat vraagt om inventieve en innovatieve oplossingen. Om kwalitatief hoogstaande leef- en werkruimte.


Om vastgoedontwikkeling met respect voor de omgeving en met achting voor de natuur en het milieu. Volker Wessels Vastgoed is voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe ideeën en toepassingen om aan deze vragen te kunnen beantwoorden. Betrokken. In onze aanpak benaderen we de opdracht integraal, waarbij we de vinger houden aan de pols van de samenleving. Met een brede interesse in architectuur, stedebouw en cultuur, nemen we actief deel aan maatschappelijke discussies en in organisaties.

 

Wij voelen het als onze verantwoordelijkheid om in onze steeds voller wordende wereld bij te dragen aan een beter leefklimaat. Gedreven. VolkerWessels Vastgoed staat bekend als specialist in het ontwikkelen en realiseren van omvangrijke opdrachten, vaak in de Publiek-Private Samenwerking (PPS) met gemeenten. Onze mensen gaan tot het uiterste om projecten haalbaar te maken. Hoge ambities stellen en deze waarmaken is wat ons dagelijks bezighoudt. Wij lopen niet weg voor moeilijke projecten. Evenwicht is onze missie. Wij zullen steeds streven naar de perfecte balans tussen functionaliteit, vormgeving en financiën. Om zo van elk project een bijzonder project te maken. Een verrijking voor de omgeving. Toegesneden op de eisen van de tijd, en de wensen en behoeften van de gebruikers.

+